Hyvä työ – hyvä myö

Hyvä työ – hyvä myö

Pohjois-Karjalan maakunta täytti 300 vuotta elokuussa 2021. Mikäpä olisi parempi lahja maakunnalle, kuin tehdä hyvää sen asukkaille ja yhteisöille.

Käynnistimme ystävänpäivänä hyvien tekojen haastekampanjan, jonka tavoitteena oli saada vuoden loppuun mennessä 300 hyvää tekoa. Lokakuussa kutsuimme kaikki maakunnan koulut mukaan hyvien tekojen teemaviikkoon, johon maakunnan lapset ja nuoret lähtivät innolla mukaan.

Hyvien tekojen tavoitteemme täyttyi kirkkaasti. Aivan huikea suoritus, varsinkin kun me pohjoiskarjalaiset olemme kovin vaatimattomia ja kainostelemme itsemme esiintuomista.

Saimme kampanjasivuillemme ja sosiaalisen median kanaviimme yhteensä 648 hyvää tekoa ja tuhansia merkintöjä pohjoiskarjalaisten alakoululaisten Hyvien tekojen -passeihin.

Kampanjan palkinnot

Juhlavuoden päätteeksi arvoimme kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken hyväntekijän, joka sai päättää hyväntekeväisyyskohteen, jolle lahjoitetaan 2 000 euroa. Voittaja on Marjo-Riina Häkkinen Nurmeksen Valtimon Sivakan kylältä, joka lahjoittaa summan Sivakan kylätoimikunnalle.

Arvoimme vuoden aikana myös lukuisia Pohjois-Karjala pipoja ja laukkuja. Onnea kaikille voittaneille!

Kiitos! Teitte kanssamme Pohjois-Karjalan juhlavuodesta ikimuistoisen ja maakunta täyttyi hyvistä teoista. Pidetään edelleen yhdessä huolta, että kukaan ei jää yksin.

Hyviä tekoja somessa